Byen

Svendborg bliver af mange danskere betegnet som Sydfyns hovedstad. De kan meget mere end blot at lave gode og smagfulde pizzaer i Svendborg. Byen er beliggende i meget hyggelige omgivelser, der bærer præg af et sundt og aktivt handelsliv. Hvis du vil besøge en by, der gør meget ud af at leve i nuet og i et fornuftigt tempo, så er det Svendborg. Borgerne i byen giver sig nemlig tid til at nyde nuet.

Hvis du er til storby, hvor det er muligt at købe alt hvad hjertet begærer, så kan du med fordel aflægge Svendborg et besøg. Svendborgs handelsgader er hyggelige og atmosfæriske at gå rundt i, hvilket mange turister kan nikke genkendende til.

Hvis du bliver sulten under dit besøg i Svendborg og mangler et godt spisested, så benyt dig endelig af vores oversigt over gode pizzarestauranter i byen. Så slipper du for at skulle lede by igennem for et godt sted at spise. Det er meget lettere at bestille pizzaen via vores oversigt, fordi så er den klar, når du kommer og hentet den. Det vil sige, at du kan bruge mere tid på at opdage og udforske den smukke sydfynske by.

Af seværdigheder bør du besøge det populære Latinerkvarter. Her finder du en helt bestemt stemning. Denne stemning kommer af den latinske charme, der er over området. Svendborgs historie går rigtig mange år tilbage. Byen har nemlig været en uhyre vigtig havne- og søfartsby, hvorfor den har spillet en afgørende rolle i Danmarks historien. Svendborg har faktisk rødder helt tilbage i 1200-tallet. Hvis du vil vide mere om byens historie, så anbefaler vi, at du besøger nogle af de mange museer du kan finde.

Svendborg er en fantastisk hyggelig by og uden tvivl et besøg værd, hvis du alligevel befinder dig på Synfyn. God fornøjelse med dit besøg i Svendborg.